Spring naar inhoud

Servies beschilderen 5 maart 2020

09/03/2020

Vanavond hadden we een creatieve avond onder leiding van Mirjam Welling van Workshop Studio te Wehl en haar assistente Jessica.

Zoals de naam al aangeeft, is het mogelijk om in de studio in Wehl diverse workshops te volgen. Deze zijn geschikt voor jong en oud.

Voor iedereen stond er op de tafels een wit ontbijtsetje, bestaande uit een schaaltje en bordje, klaar.  Het was de bedoeling om dit servies naar eigen idee te versieren met verf en stiften, waarbij voornamelijk de stippentechniek wordt gebruikt met behulp van wattenstaafjes en cocktailprikkers. Alle benodigde materialen lagen klaar om te beginnen en na een korte uitleg konden we aan de slag. Hierbij kregen we als “gouden tip” mee: “Eenvoud siert.”

    

Ondanks dat er ook diverse voorbeelden klaar lagen, maakte iedereen naar eigen idee zijn creatie. De resultaten waren erg leuk en zeer verschillend.

Thuis moesten we nog voor de afwerking aan de slag: Om het schilderwerk ook vaatwasserbestendig te maken moest het (na een droogperiode van 24 uur) in de oven worden afgebakken.

Het was weer een leuke avond!

Tekst: Marleen Wijers

Foto’s: Joke Lubbers

 

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s