Spring naar inhoud

Buur maakt natuur 6 november 2018

23/11/2018

VERSLAG VAN 6 NOVEMBER IN WATERRIJK, 44 DAMES

IK VOND HET MOEILIJK OVER DEZE AVOND EEN VERSLAG TE SCHRIJVEN. ALLEREERST OMDAT DE INFORMATIE OVER PLANNEN VOOR WATERRIJK NIET DOORGING…

DAAROM BEGON ‘BUUR MAAKT NATUUR ‘ OOK IETS EERDER.

HET BEGIN WAS NOG BIJ TE HOUDEN VOOR MIJ, HET GING OVER DE STICHTING DIE LANDBOUWGROND KOOPT OP KREDIET. DE GEMEENTE RICHT DEZE GROND IN EN DRAAGT OOK ZORG VOOR GROOT ONDERHOUD. DE BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN KUNNEN CERTIFICATEN KOPEN VAN EEN STUKJE GROND, ZODAT DE STICHTING GELD KRIJGT OM WEER GROND AAN TE KOPEN.

PRACHTIG INITIATIEF DUS. HET GEBIED IS 800 HECTARE GROOT EN HIERIN KOMEN O.A. OPENBAAR GEBIED, FIETSPADEN, WANDELPADEN EN RUITERPADEN.

IEDEREEN KAN BIJDRAGEN AAN DE ONTWIKKELING VAN DE WEHLSE BROEKLANDEN TOT EEN RECREATIEF GEBIED. U KOOPT DAN EEN VIERKANTE METER VOOR 6 EURO. OP DE WEBSITE WWW.BUURMAAKTNATUUR.NL KUN JE HIEROVER ALLES LEZEN.

   

TOT ZOVER MIJN VERSLAG WANT HIERNA GINGEN WE TERUG NAAR DE IJSTIJD !! HET WAS EEN INFORMATIEVE AVOND MAAR IK VOND HET TEVEEL INFORMATIE. VAN 8 TOT 10 LUISTEREN LUKTE ME OP SCHOOL OOK AL NIET ZO GOED, DUS HIER VOND IK HET OOK MOEILIJK, MAAR DAT IS PERSOONLIJK..

Tekst: Ria Lagerman

Foto’s: Joke Lubbers

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s