Spring naar inhoud

Levend Ganzenbord

24/04/2017


Donderdag 20 april was er een gezellige spelavond met levend ganzenbord. Helaas waren er maar 36 leden aanwezig, heel jammer maar we hebben er met alle aanwezigen toch een hele leuke, hilarische avond van gemaakt en hebben veel gelachen.

Sommige leden herinnerden zich zo’n zelfde avond nog goed, anderen wisten niet meer dat ze er in 2006 ook bij waren, tot ze de foto’s zagen. Toen begon het weer te dagen….

Er werden 6 teams willekeurig samengesteld, die om beurten mochten gooien. Na iedere worp was er een opdracht. Er moesten puzzels worden opgelost, er waren zoekopdrachten, creatieve opdrachten, spel opdrachten, de polonaise werd gelopen en er werd gezongen….

Het was erg leuk en kosten nog moeite werden gespaard door Jan en Hil, die deze avond goed voorbereid hadden. Er waren zelfs vragen over onze eigen vereniging, dit werd erg gewaardeerd. Aan het eind van de avond (die wegens het late tijdstip helaas vroegtijdig moest worden afgebroken) werd de poedelprijs uitgereikt;

Zakdoekjes om uit te huilen, spek en bonen (Ze hadden immers voor spek en bonen mee gespeeld) en tot slot een zoen van de spelleider.
Natuurlijk werd ook het winnende team bekend gemaakt.
Zij kregen uit handen van onze twee chef-koks een 3-gangen dinertje aangeboden…
Namens de vereniging bedank ik Jan en Hil nogmaals heel hartelijk voor deze geweldige avond en wie weet tot over een jaar of 10!

Meer foto’s in het Fotoalbum >>KLIK HIER<<

Wilma Faber

From → Bijeenkomsten

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s